Легендата на Славия Чавдар Цветков бе част от официалното представяне на

...
Легендата на Славия Чавдар Цветков бе част от официалното представяне на
Коментари Харесай

Чавдар Цветков: Едно време се събираха фенове на Левски, ЦСКА, Славия, нямаше я тази агресия

Легендата на Славия Чавдар Цветков бе част от формалното показване на книгата " Жужо, Чаво, гол, гол, гол! Тоталният футбол на Славия (1971-1981) ". Той изрази вълнението си да се види още веднъж със своите някогашни сътрудници и другари.

" Малко съм разчувствуван, не че на терена беше по-лесно, когато играх. Днес виждам книгата за първи път, ще я прочета. Радвам се да видя моите сътрудници и другари тук. Поне ще се върнем в спомените, виждам фотоси, на които не мога да се позная ", показа той след събитието.

Цветков разяснява и футболните почитатели в България.

" Всичко е друго, то и футболът е друг. На мен ми е тъжно, като отивам на Славия и видя какъв брой хора има. Това е моето благопожелание към младите, да върнат публиката на Славия. За страдание нещата не вървят на добре. Какво направи страната за футбола? Видяхте в Сърбия на какъв стадион играхме, на тим от трета лига. Не ми се разясняват митингите. Едно време се събираха почитатели на Левски, ЦСКА, Славия, нямаше я тази експанзия. Едно обединяване би трябвало да стане ", приключи Чавдар Цветков.
 Чавдар Цветков: Славия е всичко за мен!
Чавдар Цветков: Славия е всичко за мен!

" Беше невероятно да мина в ЦСКА или Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР